Casete luminoase

Sunt originale si par sa atraga atentia extrem de usor. Prezente la tot pasul, la majoritatea firmelor, spatiilor comerciale dar si al magazinelor de talie mica ori mare, aceste casete luminoase par sa fie o prezenta deja obisnuita atat pentru clienti cat si pentru producatori ori marile lanturi comerciale. Fac deja parte din decor, reprezentand diverse branduri, sigle ori marci cu designeuri atent alese si de o calitate menita sa merite banii. P-Media asigura clientilor sai servicii in ceea ce priveste crearea si montarea de firme luminoase, menite sa dea aspect si un ton modern in ceea ce priveste personalizarea afacerii.

casete_luminoase

Firme Luminoase

Avand un portofoliu bogat in ceea ce priveste activitatea in domeniul producerii de casete luminoase, clientii isi pot alege in functie de preferinte si nevoi, produsul de care au nevoie, simplu sau complex cu iluminare din interior sau fara iluminare, produsele fiind realizate din profile de aluminiu, stiplex alb laptos, electrica philips. In ceea ce priveste consumul de energie de care are nevoie o astfel de caseta este bine sa stiti ca nu aveti de ce sa va faceti astfel de probleme, aceste casete luminoase consumand o cantitate infima de curent electric, asigurand costuri scazute. In functie de tipul de caseta luminoasa dorita, montarea se poate face direct pe perete sau in consola, valabil pentru casete luminoase cu ambele fete iluminate.

In ceea ce priveste iluminarea, aceasta este asigurata de tuburi de neon, pozitionate astfel incat sa nu exista zone de umbra, iluminarea avand aceeasi intensitate si calitate pe intreaga suprafata a firmei luminoase, asigurand un aspect placut si estetic.

Fiind prezente aproape peste tot si contand la detaliile unui brand, firmele luminoase ajung a fi o necesitate a timpului prezent, necesitate ce pare sa genereze suficiente beneficii pentru cei care achizitioneaza un astfel de produs. Vizibilitatea crescuta si originalitatea vor fi cu siguranta apreciate de catre clientii care cu siguranta vor avea un feedback pozitiv in ceea ce priveste partea de imagine a companiei.

La cele mai bune si convenabile preturi, stam la dispozitia clientilor nostri cu o oferta detaliata, menita sa acopere toate cerintele si pretentiile pe care piata le emite. Avand o aparatura desavarsita, o echipa creativa si un trecut pe masura, P-Media este cea mai buna alternativa la care te poti gandi cand vrei sa achizitionezi un astfel de produs. Calitatea, rapiditatea executiei si seriozitatea sunt doar trei dintre elementele principale cu care se defineste P-Media. Incearca si te vei convinge!