Copertine

Preturi copertine incepand cu 100 E + TVA / mp
copertine

Copertine fixe

Prezente in multe locuri precum terase, gradini, buticuri ori spatii comerciale, copertinele fixe par sa reprezinte mereu cea mai practica si avantajoasa solutie atunci cand vine vorba de imbinarea dintre protectia solara, ori adapostirea de ploaie sau ninsoare a clientilor si publicitate. Da, acestea pe langa faptul ca protejeaza pe cei ce se adapostesc au si rolul de a etala sigle, mesaje si fel si fel de mottouri care localizeaza mult mai usor un anumit brand. Practic pe langa reclama pe care o poti genera prin folosirea unei astfel de copertine sporesti si confortul clientilor.

Fiind considerata o solutie extrem de practica ce are costuri mici in raport cu beneficiile aduse, P-Media pune la dispozitie clientilor sai o oferta diversificata de copertine realizate din diverse materiale precum structura de metal acoperita cu poliplan, material textil sau policarbonat, toate menite sa fie durabile si calitative, rezistente la fenomene ale naturii precum ploaie, vant, respectiv razele puternice ale soarelui.

Astfel indiferent ca vine vorba de acoperirea unui spatiu cu deschideri foarte largi, ori a unui spatiu ceva mai mic, copertinele se pot monta pe structuri metalice iar in partea superioara pot fi prevazute cu un acoperis protector metalic optional, menit sa protejeze materialul textil pe o perioada foarte lunga de timp.