Firme luminoase, casete luminoase si reclame luminoase

la cele mai mici preturi din Romania

Asa cum bine se stie, pe piata Romaneasca exista foarte multe tipuri si modalitati de a costrui firme luminoase! De la firme luminoase clasice la cele compuse din materiale usoare cu finisaje deosebite sau forme atipice.

Avand in dotare aparatura de ultima generatie reusim cu brio sa indeplinim orice cerinta, calitate, exigenta in acest domeniu.

Sa incercam o mica clasificare a firmelor luminoase cel mai des intalnite, insa atentie!… Nu ne  limitam doar la produsele prezentate mai jos ci suntem deschisi oricarui proiect.

Incearca sa gasesti modelul de firma luminoasa ideala pentru afacerea ta in lista de mai jos, iar daca nu ai nici cea mai vaga idee, contacteaza-ne si o gasim noi.

A1Z9US_full

Cele mai cautate produse din gama casetelor luminoase datorata pretului redus de achizitie si calitatea ireprosabila a vizualului pe timp de noapte

casete luminoase plexiglas

Profilele din aluminiu si fetele din plexiglas fac din aceste casete luminoase un produs dorit de cele mai multe societati. Oferim servicii de grafica, confectionare si montaj

341

Atat de mici si totusi atat de utile. Aceste casete luminoase nu trebuie sa lipseasca nici-unui magazin ce poate profita de beneficiile unui trafic pietonal tumultos.

firme-luminoase-rooftop

Mici, medii, mari, sau gigantice. Un produs ideal pentru societatile cu renume ce doresc un impact puternic pentru produsul sau brandul ce-l promoveaza. Oferim solutii complete.

firme-luminoase-dibond

Deosebite si de impact, aceste firme luminoase din dibond se regasesc cu succes in magazine si sedii importante, in mall-uri, institutii, oferind o imagine puternica sediului sau magazinului dvs.

tuburi-spectrale

Cum putem fura atentia trecatorilor mai bine decat cu aceste firme luminoase din tub spectral? Da, cu siguranta alta varianta nu exista. Unde mai pui si faptul ca ele pot avea si jocuri de lumini.

4 Comments

 • Claudia manu

  Buna ziua! Sunt interesata de o firma exterioara pt salonul de coafura, simpla, nu am pretenții de aceea vreau sa fie cât mai ieftina, aveti o oferta? Multumesc

 • admin

  Buna ziua!
  Va rugam mai multe informatii pe email office@p-media.ro
  Ne intereseaza in special dimensiunea dorita

 • Simion Daniela

  Bună seara.
  Mă numesc Simion Daniela si m.ar interesa o firma luminoasă de 2,5m/0,80m-maxim 3mp reprezentativa pentru un salon de înfrumusețare .
  Mulțumesc.

 • Druga Monica

  Buna ziua! As dori o oferta de pret pentru o reclama luminoasa lungime 180 cm pe 70 cm, pret cu senzor de intuneric si fara, cu montaj inclus. Bucuresti

 • Write a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *