Etichete sigiliu

Etichetele de sigiliu sunt etichete sau inscrisuri aplicate pe ambalajele de produse sau alte tipuri de containere, care au rolul de a sigila continutul si de a indica daca produsul a fost deschis sau nu. Aceste etichete sunt utilizate in industria alimentara, farmaceutica, cosmetice si in alte industrii care necesita siguranta si integritatea produselor.

Etichetele de sigiliu pot fi utilizate pentru o varietate de scopuri, cum ar fi garantarea sigurantei si calitatii produselor, prevenirea contrafacerilor, identificarea produselor si monitorizarea stocurilor, indetificarea perioadei de garantie a unelor produse si componente it. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a oferi informatii suplimentare, cum ar fi data expirarii, lotul de productie sau alte informatii relevante pentru produs.

Etichetele de sigiliu sau etichetele de siguranta, sunt concepute pentru a se rupe in bucati mici atunci cand se inceraca dezlipirea lor. Acest tip de eticheta este adesea folosit in industria farmaceutica, unde siguranta si integritatea produselor sunt esentiale pentru sanatatea pacientilor.

Comanda online – etichete sigiliu

Se incarca...

Pasul 1

Alege modelul de eticheta


Cantitate

Cost / eticheta: lei + tva
Comanda minima este de 1 set care contine: etichete cu dimensiunea de mm x mm.

Total comanda: etichetePasul 2Completati informatiile de client

Introduceti adresa completa pentru livrare ( Judet, oras, Str,... etc.)


0Lei + tva
* Campuri obligatorii