Firme luminoase neon

Reclamele cu lumini neon sunt forme populare de publicitate exterioara, care implica utilizarea tuburilor de sticla pline cu gaze rarefiate si neon pentru a crea o iluminare stralucitoare. Aceste reclame sunt populare in zonele urbane si in cartierele cu trafic ridicat, cum ar fi zonele comerciale, targurile si orasele mari.

Tuburile de neon sunt realizate din sticla subtire, care este indoita in forme specifice pentru a forma litere si alte forme. Apoi, tuburile sunt umplute cu gaze rarefiate, inclusiv neon, argon si heliu. Cand o tensiune electrica este aplicata tubului, gazele rarefiate incep sa emita lumina in culorile lor specifice.

Reclamele cu lumini neon sunt adesea folosite pentru a atrage atentia asupra afacerilor si brandurilor, deoarece ofera un aspect distinctiv si usor de recunoscut. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu designul specific al unei companii si sunt disponibile intr-o varietate de culori si dimensiuni.

Cu toate acestea, utilizarea tuburilor de neon a fost inlocuita, intr-o masura tot mai mare, cu tehnologia LED. LED-urile sunt mai eficiente energetic si sunt disponibile intr-o gama mai larga de culori. Cu toate acestea, reclamele cu lumini neon raman populare si isi pastreaza farmecul retro in multe locuri.

Portofoliu firme luminoase neon