Totem publicitar

Un totem publicitar luminos este o structura verticala, care de obicei este amplasata la intrarea intr-un magazin, restaurant sau alta afacere, in scopul de a atrage atentia clientilor si a le transmite un mesaj publicitar. Acestea sunt denumite uneori si “panouri publicitare inalte“, “panouri publicitare verticale” sau “panouri publicitare de tip steag“.

Un totem publicitar luminos este de obicei construit din aluminiu sau otel, iar fatada sa este acoperita cu materiale publicitare, cum ar fi vinil, plexiglas, LED-uri sau alte tipuri de iluminare. Totemurile publicitare luminoase sunt un instrument de marketing puternic, deoarece ofera o vizibilitate maxima pe timp de noapte, cand alte forme de publicitate pot sa nu fie la fel de eficiente. De asemenea, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu identitatea vizuala a afacerii, astfel incat sa fie usor recunoscute si amintite de catre clienti.

In plus, totemurile publicitare luminoase pot fi echipate cu tehnologie avansata, cum ar fi senzori de miscare, care sa activeze iluminarea atunci cand un client se apropie, sau ecrane digitale, care sa afiseze mesaje publicitare interactive si actualizate in timp real.

In concluzie, totemurile publicitare luminoase sunt o modalitate eficienta si impresionanta de a atrage atentia clientilor, de a-ti promova afacerea si de a-ti creste vizibilitatea pe timp de noapte.

Proiectarea: Se realizeaza un proiect sau un model 3D al totemului publicitar, care ia in considerare dimensiunile, designul, materialele si iluminarea acestuia.

Procesul de fabricatie al unui totem publicitar luminos poate fi complex si necesita o anumita expertiza in domeniu. De aceea, multi proprietari de afaceri colaboreaza cu companii specializate in productia de totemuri publicitare luminoase pentru a se asigura ca acestea sunt construite in mod corespunzator si sunt eficiente din punct de vedere al marketingului.

Portofoliu totem publicitar luminos