Roll-up

sisteme roll up aluminiu, Roll UP

Preturi roll-up incepand cu 30 E + TVA / sistem

Poate ca esti ONG, asociatie studenteasca ori firma. Atunci cand vine vorba de un eveniment unde organizatia respectiva e nevoita sa tina o prezentare, ori pur si simplu e partener in proiect e indicata prezenta unui roll-up pentru publicitate si vizibilitate. Fiind usor de manevrat si de transportat, generand un impact vizibil sporit, roll-up-ul este solutia la indemana si de nadejde pentru evenimente de tip indoor. Fiind confectionat din aluminiu, roll-up-ul este perfect pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand.
Daca te gandesti unde gasesti un roll-up ieftin, ar trebui sa iei in calcul serviciile oferite de P-Media, unde pretul pentru sisteme roll-up pleaca de la 30 euro + tva. Dimensiunile unui sistem montat sunt de 200 cm x 80 cm, si fac ca ansamblarea si demontarea sistemului sa se realizeze in aproximativ 1-2 minute.
Astfel pe langa comoditatea si usurinta cu care sunt transportate, montarea si demontarea acestora nu sunt absolut deloc o problema. Pentru aceste aspecte e important de stiut ca un roll-up ofera prezentarii un plus de profesionalism si promovare, care de cele mai multe ori face ca totul sa fie un beneficiu pentru vorbitor dar si pentru compania sau institutia pe care o reprezinta.
Astfel P-Media vine in ajutorul clientilor sai cu cele mai calitative si bune solutii atunci cand vine vorba de sisteme roll-up. Ieftine, de lunga durata, rezistente si atractive acestea dau stralucire oricarui tip de eveniment si prezentare la care ajung sa fie expuse. Nu ezita sa ai propriul tau roll-up! Lasa-te ajutat de profesionisti, incearca P-Media.