Bannere Publicitare

incepand cu 4.3E + TVA / mp

bannere publicitare1 Bannere publicitare

Reprezentand o metoda ieftina si ceea ce priveste publicitatea stradala si nu numai, bannerele publicitare sunt de multe ori gaselnita perfecta cand vine vorba de a creea vizibilitate unui produs, sediu, magazin.

Costurile ce implica confectionarea de bannere publicitare sunt foarte mici iar rezultatele pot aparea destul de rapid. Mai mult decat atat prin designul modern, clientii pot valorifica la maxim calitatile produselor inserate in banner. P-Media sta la dispozitia clientilor sai cu un catalog impresionant plin de oferte pentru acoperirea nevoilor tuturor clientilor interesati de bannere avand preturi atractive ce pleaca de la 4.3 euro + TVA/mp.

Fiind de impact, oferind un design modern si explicit aceste bannere publicitare vor atrage cu siguranta atentia potentialilor clienti, fiind usor de amplasat in zone extrem de vizibile si intens circulate atat de pietoni cat si de participantii la traficul rutier.

Ce este defapt un banner publicitar si cum sa ne alegem materialul potrivit?

Bannerul publicitar reprezinta una dintre cele mai vechi forme de publicitate din toata lumea.
Materialul din care acesta este confectionat se numeste frontlit si se poate gasi in mai multe tipuri caracterizate de grosimea acestuia si rezistenta cusaturii din care acesta este format.
Este drept ca astazi toti dorim forme de publicitate cat mai rapide si cat mai ieftine, insa trebuie sa ne gandim putin si la perioada de afisare a acestuia si locul unde va fi montat.
Daca se doreste o afisare pe termen scurt, iar locul unde se monteaza acesta este unul drept fara denivelari atunci putem opta cu siguranta la cel mai ieftin material posibil si anume frontlit de 440 gr/mp cu rezistenta
de 500 / 500.
De cealalta parte, daca se doreste un banner publicitar cu o afisare pe termen mai lung, putem opta pentru varianta de 510 gr/mp cu rezistenta tesaturii de 1000×1000.
Chiar si pentru ultima varianta pot aparea probleme la vanturi foarte puternice, asadar in ultima instanta putem alege varianta de panou publicitar ce poate rezulta din tensionarea bannerului pe un cadru metalic.
Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de panouri publicitare

Portofoliu bannere publicitare