Litere Volumetrice

Indiferent daca ne referim la spatii indoor sau outdoor, o metoda originala de personalizare si de transpunere a unor mesaje ori reclame este data de alternativa cu litere volumetrice, acestea insusind cu succes o relatie intre brand, personalitate si o estetica de bun gust. Aceste litere volumetrice se pot folosi atat in spatii exterioare pentru cladiri, spatii de birouri ori firme cat si in mediul indoor al acelorasi tipuri de locatii acestea reprezinta o metoda moderna si eficienta fiind accesibile din punct de vedere al preturilor. Avand marimi diferite, in functie de cererea clientului, avand dupa caz sistem de iluminare sau nu, acestea din urma ajung sa dea un spirit aparte oricarui tip de spatiu.

Litere volumetrice luminoase

P-Media pune la dispozitie clientilor sai litere volumetrice luminoase dar si litere volumetrice normale, la preturi extrem de competitive si atractive pentru clientii sai. Astfel pretul de pornire pleaca de la 34 euro + TVA. Fiind prezente in majoritatea zonelor office dar si in magazine, ori afaceri mici, fiind expuse mare parte din timp fenomenelor meteo ori zonelor inchise aceste litere trebuie sa reziste iar din aceasta cauza P-Media garanteaza seriozitate si calitate atunci cand vine vorba despre o astfel de lucrare, venind pe cat de mult posibil in ajutorul clientilor avand astfel un portofoliu bogat si demn de ravnit.

Tipuri de litere volumetrice:

  • litere volumetrice din plexiglas – se poate realiza iluminare mixta (fata si halou)
  • litere volumetrice din aluminiu, inox, alama, cupru – se poate realiza doar cu iluminare de tip halou
  • litere nevolumetrice decupate din diverse materiale: aluminiu, inox, alama, cupru, nu au volumetrie si se poate realiza lumina de tip halou.

Modele litere volumetrice