Firme luminoase ROOFTOP

Firmele luminoase rooftop sunt de obicei instalate pe acoperisurile cladirilor si sunt utilizate pentru a afisa numele companiei, logo-ul sau mesajul acesteia. Acestea sunt o modalitate eficienta de a face publicitate companiei, deoarece pot fi vazute de la distanta si pot fi iluminate pentru a fi vizibile si pe timp de noapte.

Exista mai multe tipuri de firme luminoase rooftop, inclusiv cele realizate din litere sau logo-uri separate, care sunt fixate pe acoperis si iluminate individual, sau cele care sunt realizate dintr-un singur panou iluminat, care afiseaza numele si logo-ul companiei.

In functie de dimensiunea si complexitatea firmei, acestea pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi aluminiu, otel inoxidabil, pvc sau sticla. De asemenea, pot fi iluminate cu diverse tipuri de surse de lumina, cum ar fi tuburi neon specral sau LED-uri.

Firmele luminoase rooftop sunt folosite de multe companii pentru a-si promova afacerea si pentru a-si face cunoscuta prezenta in zona. Acestea sunt de obicei amplasate pe cladirile cu trafic ridicat, cum ar fi hoteluri, mall-uri sau cladiri de birouri, pentru a atrage atentia trecatorilor si clientilor potentiali.

Fixarea acestor reclame se poate face direct de acoperisul cladirii sau se pot folosi structuri metalice autoportante pentru a evita gaurirea suprafetei hidroizolante a acoperisului

Portofoliu firme luminoase rooftop